Aanstaande zaterdag is de familiedag. Deze begint om 9:30.

Met een zeer gehavend team,4 spelers minder, en twee van een ander team er bij, hebben we 9 Juni mee...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

e3 wint laatste wedstrijd

Sat 19 May, 15:47

Door: Theo

E3 heeft afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van het voorjaarseizoen winnend afgesloten. In Haren bij Be Quick werd met 3-2 gewonnen. Omdat Be Quick niet genoeg spelers had zijn we de eerste helft met 6 tegen 6 gestart, wat niet in ons voordeel was. In een harde wind en op kunstgras werd een zwaar bevochten wedstrijd gewonnen. Bij rust stonden we met 2-1 voor door doelpunten van Maikel en Winston. Bij aanvang van de tweede helft had Be Quick ergens nog een blik spelers gevonden en konden we de wedstrijd op normale manier vervolgen. E3 had moeite met de tegen wind waardoor het er op leek dat Be Quick meer grip op de wedstrijd kreeg en ook op 2-2 kwam. Maar door een goede inzet van het hele team wist Lennart toch de winst binnen te schoppen. Het had 4-2 kunnen worden als de scheidsrechter niet zo kinderachtig was, om voor einde wedstrijd te fluiten, net op het moment dat Maikel alleen op de keeper afging.